Vredestein Klassieker Taxatiedag

Dit jaar vind voor het 19e seizoen de succesvolle Vredestein Klassieker & Youngtimer Taxatiedag plaats.

Vredestein Klassieker en Youngtimer Taxatiedag

Bent u de trotse bezitter van een prachtige oldtimer, youngtimer of klassieker? Kom dan zaterdag 29 mei 2021 naar de Vredestein Klassieker Taxatiedag voor een officiële taxatie en ontmoet andere liefhebbers!

Dit jaar vinden voor het 19e seizoen de succesvolle Vredestein Klassieker & Youngtimer Taxatiedag plaats. Op zaterdag 29 mei is dit ook weer bij Hazeleger Bandenservice in Harderwijk.

Eurotax glass / Interclassic 5 punten- methode

Tijdens deze dag worden oldtimers, youngtimers en klassiekers door erkende taxateurs op hun juiste waarde geschat. Dit gebeurt met de officiële “Eurotax glass / Interclassic 5 punten- methode”. Deze methode is gebaseerd op waarneembare punten. Deze punten zijn onderverdeeld in de volgende hoofdgroepen:

  • Exterieur
  • Interieur
  • Onderzijde
  • Chroomwerk
  • Diversen.

Binnen een week na taxatie ontvangt u de volledig ingevulde taxatieformulieren thuis. Deze taxatie geldt als een waardebepaling, en niet als garantie voor eventuele verkoop. Wat betreft de technische staat van de auto: hier is een nieuw afgegeven kenteken in combinatie met APK vereist.

Corona

Ondanks de situatie rondom het Corona virus gaat de taxatiedag bij Hazeleger Bandenservice wel door. Uiteraard met voldoende afstand en extra aandacht voor het naleven van de maatregelen. Wij houden de regels aan zoals gesteld door het RIVM en de GGD.

Vredestein Classic Actie

Ontvang € 10,- korting op een Vredestein Classic band (maximaal € 40,- korting per auto). Deze actie is alleen geldig op de taxatiedag.

Verzekering

Een officiële taxatie van uw voertuig is verplicht voor het verkrijgen van een casco dekking bij uw verzekeraar. Daarnaast moet een verzekerde auto van een bepaalde leeftijd iedere twee a drie jaar opnieuw worden getaxeerd. Dat is om in aanmerking te blijven komen voor dekking.

Om met een zeker gevoel in uw klassieker te rijden is het verstandig om eens een Vredestein Taxatiedag te bezoeken. De taxatiekosten bedragen dan namelijk slechts € 97,-. Dit is een duidelijk voordeel ten opzichte van het inhuren van een taxateur. Iets dat normaal gesproken zo’n € 150,- of meer kost.

Komt u ook?!

De aanwezige specialisten taxeren niet alleen uw auto, maar brengen ook advies uit op het gebied van banden.

Ontmoet andere liefhebbers

Naast deze voordelen is deze taxatiedag een perfect moment om andere klassiekerbezitters te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. U bent natuurlijk ook van harte welkom als u nieuwsgierig bent naar hoe het er op zo’n dag aan toe gaat.

LET OP!

Beperkt aantal plekken beschikbaar, meld u tijdig aan via onze agenda of bel 0341 – 42 35 00.

Contact
en openingstijden

Hazeleger Bandenservice

Nobelstraat 8

3846 CG Harderwijk

0341 – 42 35 00

info@hazelegerbanden.nl

KvK: 08054311

Bank: IBAN NL61 RABO 0382219406

Hazeleger Bandenservice is lid van

Logo S.H.B. Group

Logo Truckbandenservice Nederland

Logo Truckbandenservice Nederland

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:

07:30 uur – 17:30 uur

Lunchpauze:

12:30 uur – 13:00 uur

Zaterdag:

08:00 uur – 12:30 uur

Hazeleger Bandenservice is VACO gecertificeerd

Logo VACO