Meldt u aan voor onze “Aircoservicebeurt Actie”

Airconditioning is in privéauto’s of bedrijfswagens tegenwoordig haast vanzelfsprekend. Maar een airco blijft niet vanzelfsprekend goed functioneren. Wist u bijvoorbeeld dat de aircoverdamper ieder jaar gedesinfecteerd en de aircofilters regelmatig vervangen moeten worden? Of dat er iedere twaalf maanden zo’n 8 procent koudemiddel ontsnapt uit het aircosysteem van uw auto? Voor een optimaal binnenklimaat is regelmatig onderhoud dan ook noodzakelijk.

Bij Hazeleger Banden Service is het onderhoud van uw ingebouwde airconditioning in vertrouwde handen. Met behulp van de nieuwste apparatuur worden eventuele problemen snel opgespoord en verholpen. Zo’n airco servicebeurt scheelt u uiteindelijk tijd en geld en verzekert u bovendien van een fris binnenklimaat.

Meldt u aan voor onze “Aircoservicebeurt Actie” en voorkom problemen!
Nu voor maar € 119,95 (normale prijs € 159,-).

Noodzakelijk onderhoud airco

  • Jaarlijks filters vervangen (tegen pollen, stof en vuil)
  • Regelmatig druk koudemiddel en temperatuur controleren
  • Jaarlijks desinfecteren aircoverdamper (ter voorkoming van bacteriën en schimmels)
  • Tijdig opsporen en verhelpen van lekkage of defect

Ook geschikt voor de nieuwe type airco’s – koudemiddel HFO1234yf (R-1234yf)

In de nieuwste auto’s wordt een andere koudemiddel (officieel HFO1234yf, ook wel R-1234yf genoemd) voor het aircosysteem gebruikt. Let dus goed op waar u uw aircosysteem laat nakijken/vullen, want er zijn maar een paar bedrijven in de regio die de mogelijkheid hebben om dit koudemiddel te vullen, waaronder Hazeleger Bandenservice. Wij beschikken namelijk over speciale apparatuur die daar geschikt voor is. Ook wanneer een aircosysteem gespoeld dient te worden dan kunt u hiervoor prima bij ons terecht. Het spoelen van een aircosysteem kan nodig of zelfs noodzakelijk zijn wanneer er bijvoorbeeld slijpsel uit een kapotte pomp in het systeem terecht is gekomen. Een techniek die redelijk uniek is in Harderwijk en omstreken.

Wij zijn ‘de specialist’ op het gebied van airco-onderhoud. Waarom?

  • Omdat wij alle apparatuur voor de airco servicebeurt gewoon in huis hebben
  • Uiteraard gecertificeerd
  • Beschikken over veel ervaring en kennis
  • En niet geheel onbelangrijk… concurrerend in prijs

Meldt u aan voor onze “Airco Servicebeurt Actie” en voorkom problemen!

Terug naar overzicht