Vredestein Oldtimer & Youngtimer Taxatiedag

Bent u de trotse bezitter van een prachtige oldtimer, youngtimer of klassieker? Kom dan zaterdag 3 juni 2023 naar onze Vredestein Oldtimer Taxatiedag voor een officiële taxatie en ontmoet andere liefhebbers!

Vredestein Oldtimer taxatiedag 2023

Dit jaar vinden voor het 21e seizoen in successie de Vredestein Klassieker Taxatiedagen plaats. Op zaterdag 3 juni is dit bij ons in Harderwijk. Tijdens deze dag worden oldtimers, youngtimers en klassiekers door erkende taxateurs op hun juiste waarde geschat. Dit gebeurt conform de officiële “Eurotax glass / Interclassic 5 punten- methode”. Deze methode is gebaseerd op waarneembare factoren die zijn onderverdeeld in de volgende hoofdgroepen: exterieur, interieur, onderzijde, chroomwerk, diversen.

Binnen een week na taxatie ontvangt u de volledig ingevulde taxatieformulieren thuis. Deze taxatie geldt als een waardebepaling, niet als garantie voor eventuele verkoop. Wat betreft de technische staat van de auto: hier is een nieuw afgegeven kenteken in combinatie met APK vereist.

Bovendien hebben we voor elke taxatie een leuk presentje, een mooi Autoboek over de historie van een automerk.

LET OP!

Beperkt aantal plekken beschikbaar, meld u tijdig aan via onze online agenda. Ook kunt ons mailen info@hazelegerbanden.nl of bellen 0341 – 42 35 00.

Vredestein Classic Actie

Ontvang € 10,- korting op een Vredestein Classic band (maximaal € 40,- korting per auto). Deze actie is alleen geldig op de taxatiedag.

Oldtimer

Verzekering

Een officiële taxatie van uw voertuig is verplicht voor het verkrijgen van een casco dekking bij uw verzekeraar. Daarnaast moet een verzekerde auto van een bepaalde leeftijd, iedere twee a drie jaar opnieuw worden getaxeerd om in aanmerking te blijven komen voor dekking. Om met een zeker gevoel in uw klassieker te rijden is het verstandig om eens een Vredestein taxatiedag te bezoeken. De taxatiekosten bedragen dan namelijk slechts € 110,-. Dit is een duidelijk voordeel ten opzichte van het inhuren van een taxateur, iets dat normaal gesproken zo’n € 150,- of meer kost.

Bandenadvies

De aanwezige specialisten taxeren niet alleen uw auto, maar brengen ook advies uit op het gebied van banden.

Ontmoet andere liefhebbers

Naast deze voordelen is deze Vredestein Oldtimer Taxatiedag een perfect moment om andere klassiekerbezitters te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Bent u nieuwsgierig naar hoe het op zo’n dag er aan toe gaat? Of wilt u gewoon komen kijken zonder dat uw oldtimer of youngtimer getaxeerd word? Ook dan bent u natuurlijk ook van harte welkom! Als u uw klassieker wil laten taxeren, meld u dan tijdig aan via onze online agenda. Ook kunt ons mailen info@hazelegerbanden.nl of bellen 0341 – 42 35 00.

 

Komt u ook?!

  • Wanneer? Zaterdag 3 juni
  • Waar? Nobelstraat 8, Harderwijk (Hazeleger Bandenservice)

VW Golf en VW KeverKlassiekers op een rijtjeKlassieke Oldtimerverzameling klassiekers

Terug naar overzicht